dakpannen coaten

dakpannen coaten

Bezit u een woning en heeft u deze woning al lang? Dan is het belangrijk dat je af en toe een grote en goede schoonmaakbeurt doet. Dit zorgt ervoor dat uw huis lang meegaat, net als al het andere. Elk huis heeft een dak boven zijn hoofd. Het dak boven het hoofd is comfortabel bij elk weer. U wilt natuurlijk dat uw dak in goede staat is en dus duurzaam. Het kan zijn dat u al jaren een woning bezit. Denk decennia. Dit kan het dak van het huis beschadigen. Dit komt door alle weersomstandigheden die uw dak te verduren krijgt. Daarom heb je de mogelijkheid om het online te controleren. Hier ziet u dakpannen coaten. Wat betekent dat precies?

dakpannen coaten

schoonmaak

Dakpannen coaten is geen gemakkelijke taak, er moet van tevoren veel gebeuren. Het dak moet schoongemaakt worden, daken schoonmaken is een enorme klus. Ramen en eventuele kozijnen dienen afgedekt te worden, aangezien het bedrijf  met warm water en hogedrukspuit werkt. Preventieve maatregelen vergemakkelijken het werk van het bedrijf en u houdt ook uw ramen schoon! Dit scheelt achteraf opruimen. Nadat het dak schoon is gespoten wordt er een mos afstotend middel op aangebracht wat ervoor zorgt dat het mos langzamer of helemaal niet verbrandt!

expert

Voordat u met de dakpannen coaten begint , moet u ervoor zorgen dat de dakpannen mooi schoon zijn. Dit komt natuurlijk doordat de hoes goed blijft zitten. Gelukkig hoef je  de pannen niet zelf schoon te maken. Het bedrijf doet dit ook voor u zodat u niet zelf het dak  op hoeft. Het is ook gevaarlijk als je niet over de juiste uitrusting beschikt. Laat het dus aan de experts over. Zo weet u niet alleen dat het goed is gedaan, maar hoeft u zelf  ook geen risico te nemen.