Heb jij de F1 Kalender al in huis?

Als een echte F1 fan kun je verschillende items van de merchandise aanschaffen. Zo zijn er shirts, petjes te verkrijgen. Maar ook is er vaak wel een F1 Kalender in het assortiment te vinden. Naast deze dingen is het assortiment nog breder. Als een echte fan moet je vooral eens een kijkje nemen op een van de websites. Zo kun je zelf het assortiment ontdekken. Daarnaast is het als F1 fan natuurlijk ook belangrijk om op de hoogte te blijven van al het F1 nieuws. Zo blijf jij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de F1 wereld. 

F1 kalender - f1 nieuws

Wat staat er op de F1 kalender? 

Een F1 Kalender is niet te missen in jouw collecties als je zo’n enorme fan van F1 bent. Als jij ook zo’n mooie kalender wilt bemachtigen dan kun je deze bestellen op een van de F1 sites. Op deze kalenders kun je alle maanden van het jaar vinden. Daarnaast is deze kalender voorzien van de mooiste afbeeldingen van de F1. Zo vind je er mooie plaatjes van de auto’s, paddocks of van het circuit. Daarnaast staan er ook wat weetjes in beschreven. Zo blijf jij op de hoogte van het F1 nieuws

Waar kan ik het F1 nieuws lezen? 

F1 nieuws is vrijwel overal te lezen. Vooral als er in dat weekend ook nog eens een race gereden wordt. In dit nieuws kun je alles lezen wat er op dat moment afspeelt in de F1 wereld en wat de laatste ontwikkelingen zijn. Ook zijn er speciale websites waar jij al het nieuws uit de F1 wereld kunt volgen. Op deze websites kun je vaak ook items aanschaffen voor jouw verzameling. Zo vindt je in het assortiment bijvoorbeeld shirts maar ook een F1 Kalender kun je hier vinden.