Weet jij wat de F1 Tussenstand is? 

F1 Tussenstand

Tijdens een Formule 1 race is er naast al het F1 nieuws ook nog genoeg andere zaken waar je op kunt letten. Zo is er altijd de F1 Tussenstand die je goed kunt bestuderen. In sommige gevallen maakt een coureur een inhaalsprong en staat hij ineens in de top drie van de dag. In andere gevallen kan ook de beste een foutje maken waardoor hij voor deze race helaas uit het spel ligt. Als echte Formule 1 fan is het dan ook belangrijk om alles goed bij te houden. Je wilt namelijk niks missen! Mocht je toch iets missen van de race bijvoorbeeld omdat je even niet aan het opletten was, dan kun je altijd de samenvatting na afloop bekijken.

F1 nieuws

Waar vind ik de tussenstand? 

Als een echte Formule 1 fan weet je vast wel waar je de F1 Tussenstand kunt terug vinden. Zo zijn er namelijk genoeg sites waar je deze kunt terug lezen. Daarnaast wordt er ook altijd tijdens de race zelf een tussenstand bijgehouden. Zo kun je tijdens de race zien wie er boven aan in de top staat en wie er gecrasht is. Ook zijn er genoeg sites waar je al het F1 nieuws kunt bijhouden. Zo hoef je nooit iets te missen! 

Ik kan niet live meekijken.. 

Als je niet live kunt meekijken met de race, dan hoef je je geen zorgen te maken! Er zijn namelijk genoeg andere wegen waardoor jij nog steeds op de hoogte kunt blijven van de F1 Tussenstand. Zo kun je bijvoorbeeld de radio aanzetten in de auto en daar naar het commentaar van de race luisteren. Ook zal daar al het F1 nieuws wat tijdens de race afspeelt gedeeld worden. Zo hoef jij niks te missen van de race. Zelfs wanneer je niet live kunt meekijken!