kerntrekbeslag_dieckmann_alpha_knop-kruk_veiligheidsbeslag_d7011n

Kerntrekbeslag beschermt het cilinderslot tegen kerntrekken, een populaire inbraakmethode onder dieven. Bij kerntrekken wordt er een schroef in de cilinder gedraaid waarna er vervolgens met een kerntrekker of klauwhamer de cilinder uit de deur wordt getrokken (net zoals een kurk uit een wijnfles wordt getrokken). Door kerntrekbeslag te kopen (of een gehard stalen rozen) beschermt u de cilinder tegen het kerntrekken. 

Kerntrekbeslag is er in diverse soorten. Zo heb je kerntrekbeslag met aan beide kanten een kruk, maar ook kerntrekbeslag met aan de ene kant een kruk en aan de andere kant een duwer of knop. Daarnaast kunt u kiezen uit aluminium kerntrekbeslag of zwart kerntrekbeslag. Hieronder volgen de verschillende types van Dieckmann kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag Dieckmann D7011: Dit aluminium of zwart kerntrekbeslag heeft een kruk aan de ene kant en een knop aan de andere kant. 

Kerntrekbeslag Dieckmann D7012: Dit aluminium of zwart kerntrekbeslag heeft een kruk aan de ene kant en een duwer aan de andere kant. 

Kerntrekbeslag Dieckmann D7013: Dit aluminium of zwart kerntrekbeslag heeft aan beide kanten een kruk.

Daarnaast heeft het Dieckmann kerntrekbeslag ook smaldeurbeslag, waarbij de sluitplaten dicht op de sluitzijde van de deur zitten. Voorbeelden hiervan zijn Dieckmann smaldeurbeslag D325 (beide kanten een kruk) en D326 (ene kant een kruk en andere kant een knop).
Wilt u kerntrekbeslag van Dieckmann kopen dan kan dit online via haverkampshop.nl