Proximus webmail maakt mailen makkelijker.

Naast de vele online diensten waarmee je kunt mailen, je afspraken bij kunt houden en waarmee je kunt video bellen, bestaat er ook nog Proximus webmail. Het makkelijkste aan Proximus is dat je overal bij je mailbox kunt. Zo kun je onderweg makkelijk inloggen op je telefoon en zelfs wanneer je op vakantie bent kun je gebruik maken van de dienst. Je kunt je makkelijk voor de webmail aanmelden. Doordat er geen abonnement aan verbonden zit ben je ook nergens tot verplicht. 

black laptop computer

Met welke apparaten kan ik Proximus gebruiken? 

Het fijne aan Proximus webmail is dat je het overal kunt gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens geschikt voor allerlei besturingssystemen. Zo werkt Proximus goed op een Apple device, maar ook op een apparaat met een Android of Windows systeem werkt het programma erg goed! Zo hoef je je nooit zorgen te maken of je wel het juiste apparaat gebruikt wanneer je wilt inloggen. Zo kun je je makkelijk en snel overal bij je webmail aanmelden

Hoe werkt Proximus? 

Proximus webmail is erg makkelijk in gebruik. Je kunt een gratis account aanmaken. Met die aangemaakte gegevens kun je constant bij je webmail aanmelden. Onthoud die gegevens dus goed! Daarnaast is er in je webmail ook nog genoeg ruimte waar je verschillende bestanden kunt opslaan. Dat is erg handig wanneer je geen apparaat in de buurt hebt waar je bestanden op kunt opslaan. Zo kun je makkelijk online bestanden downloaden. Daarnaast is het een makkelijk programma die je kunt gebruiken voor het versturen en ontvangen van e-mails. Tegenwoordig kun je ook virussen overdragen via de mail. Proximus bezit ook nog een filter die virussen en spammails tegenhoudt. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat je apparaat virussen oppakt.