Handdoek borduren of een logo borduren alles kan!

Logo borduren op kleding is veel opvallender dan bedrukken, maar handdoek borduren heeft ook zo zijn voordelen. Het borduurwerk op de handdoeken is duurzaam, chemicaliënbestendig. Zodra u uw ontwerp of logo op handdoek hebt geborduurd, gaat het voor altijd mee, tenzij u het fysiek verwijdert. Het geeft u en uw bedrijf ook een professionelere uitstraling, aangezien ingewikkeld borduren niet kan worden gedaan met eenvoudig gereedschap. De kledingstukken vereisen geavanceerde machines en computerprogramma’s om deze elegante borduursels aan te brengen. Het graveren van een logo, embleem of slogan op kleding en feestkleding laat  zien dat u uw bedrijf serieus neemt. Als u een gevoel van continuïteit in uw ontwerp wilt brengen, of het nu een logo, slogan of afbeelding is, is borduren het beste. Borduren gebeurt met borduurgaren van verschillende kleuren, die gecombineerd worden met hoogwaardige borduurmachines.

handdoek borduren -  logo borduren

borduren op een handdoek

Een handdoek borduren begint natuurlijk bij het ontwerp en de handdoek zelf. Op basis van het ontwerp maakt de borduurster een digitale borduurkaart die laat zien welke “steken” de borduurmachine gaat maken. Niet alleen het patroon, maar ook de geborduurde stof bepaalt het resultaat van het borduren. Sterke, hoogwaardige stoffen (zoals jassen en tassen) vragen om een ​​andere aanpak dan lichtere materialen (t-shirts en poloshirts). Allereerst de belangrijkste voordelen van kleding van het Apeldoornse merk ten opzichte van bedrukking: een geborduurd logo ziet er eleganter uit dan een gedrukt logo, borduren blijft beter in de wasmachine en borduren ziet er over het algemeen beter uit op grovere stoffen zoals dikke breisels. (winter)jassen. Soms is het zelfs mogelijk om volgens de afbeelding te borduren, bijvoorbeeld om draden van verschillende kleuren over elkaar te naaien. Hierdoor ontstaat een dik borduurmotief waarmee u een kleurverloop kunt creëren.

Handdoek na het sporten

De mogelijkheden van handdoek borduren zijn bijna onbeperkt. Het brede assortiment dat bedrukt kan worden. Daarnaast kunt u ook werkkleding bedrukken zoals logo borduren, zoals overalls, veiligheidsvesten of uw sportteam kleding. Maar wanneer besluit je te printen? Bedrukking is gebruikelijk in sportartikelen, zoals voetbalshirts of trainingsjacks. Zo kunnen de namen en/of nummers van spelers efficiënt en snel worden afgedrukt! Bedrukken is dus zeker een goede keuze voor sportkleding, want sportkleding gaat meestal niet langer dan een jaar of twee mee